Ingrid Weening - Meestringa

De mooiste dag in je leven…dat is voor veel mensen de dag waarop ze trouwen. En wat is het mooi om daaraan een bijdrage te mogen leveren! Ik vind het heel bijzonder als mensen openlijk voor elkaar kiezen, ongeacht hun achtergrond of seksuele geaardheid. En het voelt voor mij als een groot voorrecht dat ik jullie dag nog een extra sprankeltje mag geven met een persoonlijke toespraak.

Mijn naam is Ingrid Weening-Meestringa. Ik ben al ruim 20 jaar getrouwd en woon met mijn man en 3 kinderen in Drachten. Ik ben geboren en getogen in de gemeente Opsterland en heb o.a. in Ureterp, Beetsterzwaag en Wijnjewoude gewoond. Onze kinderen zijn alle drie geboren in Beetsterzwaag. In mijn vrije tijd wandel ik graag door onze mooie bossen. Verder vind ik het heerlijk om, als het weer het toelaat, buiten in het zonnetje een spannend boek te lezen.

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik eigenaar van een adviesbureau dat zich richt op oudere werknemers en organisaties waar veel mensen al heel lang werken. Ik geef adviezen en verzorg trainingen over hoe je zelf en als organisatie het werk zo lang mogelijk zo leuk mogelijk kunt houden. Ik geniet daarbij van de mooie gesprekken die ik met mensen heb en van de kans om bedrijven aan het denken te zetten en zich meer te richten op het positieve in werk en leven. Ik kijk altijd met mensen naar wat ze goed kunnen en waar hun hart sneller van gaat kloppen. Ik wil graag iets betekenen voor anderen en maak mensen graag blij.

En dat wil ik als trouwambtenaar ook aan jullie meegeven: probeer zoveel mogelijk te genieten van de mooie dingen in het leven. Ik gun het jullie om het leuk en gezellig met elkaar te hebben. Om een goed beeld te krijgen van wat jullie belangrijk vinden in het leven, kom ik eerst een keer bij jullie thuis en bespreken we al dat soort zaken. Dat verwerk ik vervolgens in een toespraak die helemaal bij jullie past. Dat kan in het Frysk, Nederlands, English of Deutsch, wat jullie willen. Ik pas me daarbij helemaal aan aan jullie wensen. Zo maken we er samen een onvergetelijke plechtigheid van!

Veel succes met de voorbereidingen!

Trouwambtenaar Ingrid Weening - Meestringa

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Huwelijk elkaar vasthouden