In Opsterland wordt regelmatig aan of langs de weg gewerkt. Hier leest u waar op dit moment werkzaamheden zijn of waar een weg is afgesloten.

Duikerbruggen nabij Nij Beets 

  • Vanaf maandag 22 april gaat aannemer Macadam uit Bakkeveen starten met de werkzaamheden voor een periode van ongeveer 6 weken.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de damwanden en leuningen van een duikerbrug. De weg is deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor het doorgaande verkeer wordt een omleidingsroute met borden aangegeven. 

  • Vanaf ongeveer 13 mei verplaatsen de werkzaamheden zich naar de duikerbrug ter hoogte van de Krume Swynswei 26 en 28. 

De werkzaamheden bestaan hier ook  uit het vernieuwen van de damwanden en leuningen van een duikerbrug. De weg is deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het openbaar vervoer zal voor deze periode moeten om rijden.

Âldhôf Olterterp 

Afsluiting tussen kruising Van Harinxmaweg/Âldhôf en Juwelier De Slag Selmien West 2.

  • Afsluiting: donderdag 23 mei ipv 22 mei
  • Afsluiting dinsdag 28 mei.

Finne en Het Skjer Wijnjewoude

Afsluiting i.v.m. onderhoud/aanbrengen slijtlaag.

  • Afsluiting: woensdag 29 mei.

Van Lyndenlaan Beetsterzwaag

De gemeente Opsterland gaat een aantal aansluitingen op het riool vervangen. Als gevolg van deze werkzaamheden wordt een gedeelte van de Van Lyndenlaan te Beetsterzwaag afgesloten. De werkzaamheden staan gepland op maandag 27 mei 2024 vanaf 9:30 uur. De werkzaamheden zijn afgerond om ca. 17:00 uur.

Wegwerkzaamheden en stremmingen in Opsterland

Op deze plek staat een kaart van een externe website. Mogelijk plaatst deze website cookies. Door op de knop te klikken accepteer je deze cookies en wordt de kaart getoond.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opsterland