Afvalkalender en Afvalapp

De gemeente Opsterland verspreidt geen papieren afvalkalender meer. U kunt de afvalkalender digitaal bekijken op de website van Omrin. Of u kunt de Afvalapp gebruiken. De Afvalapp bevat naast de afvalkalender nog veel meer handige functies. Zo heeft u in één app al uw afvalzaken op een rij. 

Direct regelen

Afvalkalender

Omrin Milieustraat

Website van Omrin

Ga naar www.omrin.nl om de afvalkalender te bekijken. Vul uw postcode en huisnummer in. Alle ophaaldata voor uw adres verschijnen in een tabel. U kunt deze tabel downloaden of printen. Bent u zelf niet wegwijs op het internet? Er is vast een familielid of buurman/-vrouw die u graag wil helpen.

Afvalapp voor smartphone of tablet

U kunt de gratis Omrin Afvalapp downloaden en gebruiken als uw digitale afvalkalender. De  Afvalapp geeft u een seintje als de container bij de weg moet. Veranderen de ophaaldagen, bijvoorbeeld tijdens feestdagen? Dan krijgt u automatisch een pop-up bericht. Verder kunt u via de Afvalapp grofvuil, snoeiafval of klein chemisch afval (KCA) aanmelden. Ook kunt u in de app zien waar in de gemeente afvalinzamelingsplaatsen zijn.

Afvalapp downloaden

U kunt de Omrin Afvalapp gratis downloaden op uw smartphone of tablet via de Apple Appstore of de Google Playstore.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opsterland