Alles is liefde. Wat is het mooi om de liefde te vieren. Twee mensen die voor elkaar kiezen en dit willen bezegelen door een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Groots, klein, met veel of juist weinig, maar altijd uniek en bijzonder. Het is voor mij een eer om als trouwambtenaar een rol te kunnen spelen bij één van de belangrijkste momenten in jullie leven.

Mijn naam is Hendrika Vis-de Ruiter. Getrouwd en grutske mem van drie dochters. Naast mijn werk als trouwambtenaar, werk ik als adviseur interne communicatie bij Firda. Ook schrijf ik kinderboeken. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ben ik regelmatig op de wateren rond Grou te vinden. Ik houd van culturele activiteiten, toneelspelen, lezen, gezelligheid, kamperen met mijn gezin en op reis met vriendinnen.

Als trouwambtenaar ben ik nieuwsgierig naar jullie verhaal, jullie lovestory. Wat is het verhaal van jullie leven en waarom kiezen jullie voor elkaar? Ik vind het een uitdaging om dit verhaal mooi te verwoorden tijdens de plechtigheid. Dit kan zowel in het Nederlands als het Frysk. Jullie wensen staan daarbij voorop: het moet écht jullie dag worden.

Trouwambtenaar Hendrika Vis - de Ruiter

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Huwelijk elkaar vasthouden