De inhoud is geladen.

Werken voor Opsterland

Wij zijn Opsterland. Een gemeente die deuren opent. Voor de bakker op de hoek, haar inwoners, medewerkers en voor jou. Deuren naar nieuwe wegen en oplossingen. Samen werken we iedere dag aan een leefbare en duurzame gemeente. Buiten én achter de voordeur. Ben jij iemand die open staat voor nieuwe ideeën, wil je iets betekenen voor onze inwoners en durf jij op avontuur te gaan? Dan staan wij open voor jou.

Wij hebben ruimte voor:

Solliciteer direct!

Er zijn op dit moment geen vacatures. Toch zijn we benieuwd naar jou! Stuur gerust een open sollicitatie naar gemeente@opsterland.nl. Wie weet tot snel! 

Een warm welkom voor nieuwe collega's

Een goede start voor onze nieuwe collega's: dat vinden we heel belangrijk. Daarom nemen we je al voor je eerste werkdag aan de hand. We maken je wegwijs in de organisatie en bereiden je goed voor. Twee keer per jaar organiseren we een speciale dag voor nieuwe medewerkers, met onder andere een bustour door de omgeving. Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Het A&O-fonds schreef er een mooi artikel over.

Via een handige app leerde ik de organisatie al ruim voor mijn eerste werkdag kennen. Handig en fijn, want daardoor vond ik veel sneller mijn draai. 

Meer weten?

Lijkt het jou wat om bij Opsterland te werken? Wil je meer weten? Of ben je ergens nieuwsgierig naar?

Contact ons!