In Opsterland wordt regelmatig aan of langs de weg gewerkt. Hier leest u waar op dit moment werkzaamheden zijn of waar een weg is afgesloten.

  Actuele wegwerkzaamheden en stremmingen

  • N917 tussen Bakkeveen en Waskemeer tijdelijk afgesloten

   De N917 tussen Bakkeveen en Waskemeer is toe aan onderhoud. Daarom werkt de provincie de komende tijd aan de weg. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de weg tijdelijk afgesloten.

  • Werkzaamheden plan Loevestein Gorredijk

   Aannemersbedrijf Baas b.v. voert werkzaamheden uit aan de nutsvoorzieningen in plan Loevestein te Gorredijk. Als gevolg van deze werkzaamheden is kruising het Skutsje / Delling voor het doorgaande verkeer afgesloten.

  • Wegafsluiting Merkebuorren Wijnjewoude

   Vanaf maandag 5 september tot en met 14 oktober is de weg afgesloten tussen Merkebuorren huisnummer 96 t/m 105 in verband met wegwerkzaamheden.

  • Voet- en fietsbrug Kortezwaag vanaf 4 juli gestremd

   De Koartsweachsterbrêge over de Opsterlandse Compagnonsvaart in Gorredijk is tijdelijk gestremd. De Koartsweachsterbrêge over de Opsterlandse Compagnonsvaart in Gorredijk is tijdelijk gestremd. De fiets- en voetbrug kan vanwege versnelde slijtage aan het brugscharnier niet langer worden geopend. Om de pleziervaart door te laten gaan wordt de brug daarom tijdelijk verwijderd. Pleziervaart Turfroute ondervindt geen hinder. 

  Meer informatie

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact op met het Publiekscentrum

  Gemeente Opsterland