Kun jij uit de handen van de politie en handhaving blijven? Woensdagavond 27 maart kun je meedoen aan het ‘Jachtseizoen’ in Gorredijk. Verzamel alle stempels en blijf uit handen van de hunters, alleen zo win je het spel! Tijdens het spel maak je bovendien kans op mooie prijzen!

Informatie over het spel:

  • Datum: 27 maart 2024
  • Inloop: 18.30 uur
  • Start Jachtseizoen: 19.00 uur
  • Einde Jachtseizoen en prijsuitreiking: 20.30 uur
  • Startlocatie: De Skâns: Loaijersstrjitte 2, Gorredijk

Om mee te doen moet je tussen 12 en 18 jaar oud zijn en wonen in de gemeente Opsterland. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Er is ruimte voor 120 deelnemers. We hebben inmiddels meer dan 120 aanmeldingen gekregen. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Dan informeren we je tijdig wanneer er een plaatsje beschikbaar is. 

AANMELDEN (VOL!)

AANMELDEN RESERVELIJST

Gerda Bergsma

Jaagomgeving

In de jaagomgeving vindt het spel plaats. Je mag niet buiten de jaagomgeving komen tijdens deelname aan het spel. Tijdens het spel is het de bedoeling om drie stempels te verzamelen. Het spel begint bij De Skâns. Heb je de drie stempels verzameld? Dan moet je zorgen dat je zo snel mogelijk aankomt bij de finish. De finish is ook bij De Skâns.

Op deze plek staat een kaart van een externe website. Mogelijk plaatst deze website cookies. Door op de knop te klikken accepteer je deze cookies en wordt de kaart getoond.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Dan informeren we je tijdig wanneer er een plaatsje beschikbaar is!

AANMELDEN (VOL!)

AANMELDEN RESERVELIJST

Jachtseizoen wordt georganiseerd door:

Meer informatie?

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opsterland