Ons land is weer in lockdown. Veel mensen, waaronder ondernemers, worden hard getroffen. Wethouder Anko Postma steekt ondernemers een hart onder de riem en roept op om hen te steunen.

Uitgerekend in de donkere dagen voor kerst is ons land weer in een harde lockdown terechtgekomen. Voor veel ondernemers is dit een hard gelag, in een periode die normaal gesproken extra druk hoort te zijn. Namens het gemeentebestuur wil ik ons bedrijfsleven dan ook graag een hart onder de riem steken.

En ik wil alle inwoners van Opsterland oproepen om samen onze ondernemers te steunen. Ook in eigen dorp is het vaak mogelijk om online te bestellen bij bedrijven, winkels en horeca. Maaltijden mogen nog worden afgehaald en bezorgd. Warm aanbevolen door uw gemeentebestuur: koop lokaal!
 

Anko Postma
Wethouder economische zaken Opsterland 

Wethouder Anko Postma

Meer nieuws

 • Bijeenkomst nieuwe inwoner

  Bent u in 2020 of 2021 in Opsterland komen wonen, dan maken we graag kennis met u. We nodigen nieuwe inwoners uit voor een feestelijke bijeenkomst op 2 juli. De afgelopen jaren kon dit feestje niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen maar nu ontmoeten we u graag.

  Tuinfeest
 • Opsterland presenteert nieuw college

  De gemeente Opsterland heeft een nieuw college van burgemeester en wethouders. De gemeenteraad aanvaardde op dinsdagavond 21 juni de vorming van de nieuwe coalitie en de benoeming van de vier wethouders in het college.

  Nieuw college
 • Wegwerkzaamheden - Wegafsluiting Skûtsje in Gorredijk

  De wegafsluiting Skûtsje in Gorredijk start op 27 juni en duurt tot en met 1 juli 2022.

  wegwerkzaamheden verboden in te rijden
RSS feed

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Servicepunt Ondernemers

Gemeente Opsterland