De gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland (OWO) zijn aangesloten bij Werken in Friesland. Alle externe vacatures van de drie gemeentes worden daar geplaatst.

Blijf op de hoogte

Als u op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe vacatures binnen onze gemeente dan kunt u zich gratis aanmelden bij 

Werken in Friesland

U wordt dan op de hoogte gehouden van vacatures die vallen binnen het door u aangemaakte profiel. Met dit profiel kunt u ook eenvoudig solliciteren op de beschikbare vacatures.

Stageplaats of open sollicitatie

Open sollicitaties en verzoeken voor stageplaatsen kunt u rechtstreeks naar de gemeente mailen via:

Daarnaast worden concrete stageplaatsen ook als vacature op de website Werken in Friesland(externe link) geplaatst.

Uitgelichte vacatures

  • Vacature financieel expert

    Het team Ontwikkeling Ruimtelijk Domein houdt zich in de meest brede zin bezig met de inrichting van de ruimte in Opsterland. En wij zoeken hiervoor een financieel expert.

  • Accountmanager/Adviseur Wonen en Ontwikkelinititieven

    De wereld krijgt in een steeds hoger tempo te maken met veranderingen. Geen organisatie of bedrijf kan daar alleen op inspelen. Ook de overheid heeft niet meer de sturende en bepalende rol van vroeger en werkt steeds meer – vaak in tijdelijke samenwerkingsverbanden en buiten de reguliere lijnstructuur - samen met diverse partijen aan uitdagende opgaven. Vanwege de vele ruimtelijke ontwikkelingen binnen de gemeente zijn wij daarom op zoek naar een Accountmanager/Adviseur Wonen en Ontwikkelinititieven.

  • Teamleider (32-36 uur)

    Heb jij ervaring binnen de overheid en ben jij als teamleider in staat om jouw medewerkers optimaal te motiveren? Haal jij er plezier uit om het beste uit je team te halen? Vind jij het een uitdaging om processen te stroomlijnen? Dan word jij vast enthousiast van de vacature teamleider Advies en Ondersteuning binnen onze organisatie!

Kijk voor alle vacatures op

www.werkeninfriesland.nl(externe link)

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opsterland