GGD Fryslân opent regelmatig tijdelijke vaccinatielocaties waar u zonder afspraak een coronavaccinatie kunt halen. Ook als u vragen heeft over het coronavirus kunt u daar terecht. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt gewoon komen op het tijdstip dat u past. Houd er wel rekening mee dat u misschien moet wachten.

Kijk op Test- en vaccinatielocaties (ggdfryslan.nl)(externe link) voor alle locaties, data en tijden waarop u terecht kunt. 

Voor wie?

Iedereen van 12 jaar of ouder met een afgeronde basisserie tegen corona kan een herhaalprik met het vernieuwde coronavaccin krijgen. Dit kan vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. De vaccinatie is gratis, u hoeft alleen een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen. Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin.

Let op: niet voor prikken van de basisserie

Op de pop-up locaties is het niet mogelijk om een eerste of tweede prik van de basisserie te krijgen. Hiervoor kunt u terecht op één van de vaste vaccinatielocaties. Ga voor meer informatie naar www.ggdfryslan.nl/vaccineren(externe link).