GGD Fryslân opent op donderdag 24 november een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Gorredijk. De pop-up bevindt zich in De Skâns, Loaijersstrjitte 2. U bent welkom voor een herhaalprik tegen corona tussen 10.00 - 17.00 uur.  Een afspraak maken is niet nodig. U kunt gewoon komen op het tijdstip dat u past. Houd er wel rekening mee dat u misschien moet wachten.

Naast donderdag 24 november kunt u ook op 8 en 22 december, 5 en 19 januari en 2 februari tussen 10.00 - 17.00 uur op deze locatie terecht voor een prik of advies. Kijk voor de openingstijden en andere pop-up locaties op www.ggdfryslan.nl/popup(externe link).

Voor wie?

Iedereen van 12 jaar of ouder met een afgeronde basisserie tegen corona kan een herhaalprik met het vernieuwde coronavaccin krijgen. Dit kan vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. De vaccinatie is gratis, u hoeft alleen een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen. Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin.

Vragen?

Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. De arts beantwoordt graag uw vragen. 

Let op: niet voor prikken van de basisserie

Op de pop-up locaties is het niet mogelijk om een eerste of tweede prik van de basisserie te krijgen. Hiervoor kunt u terecht op één van de vaste vaccinatielocaties. Ga voor meer informatie naar www.ggdfryslan.nl/vaccineren(externe link).