Maandagavond 9 januari organiseerden we de Nieuwjaarsreceptie waar inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties van harte voor uitgenodigd waren. 

Wat was het fijn om u weer te kunnen ontvangen en met elkaar bij te praten!

Het college ontving de ruim 130 bezoekers in de hal van het gemeentehuis en burgemeester Roolvink sprak zijn wens uit voor dit jaar: “Laten we onze zegeningen tellen en vol vertrouwen vooruitkijken. Als we samen stappen vooruitzetten, dan dragen we bij aan versterking en verbetering van de samenleving. Dan mogen we best optimistisch en hoopvol zijn over de toekomst. Want angst verlamt en hoop zet in beweging.”

Na de toespraak vroegen we: Hoe vol is uw glas? Waarover wilt u wel eens met de gemeente van gedachten wisselen? Waar zet u zich met ziel en zaligheid voor in? We werden getrakteerd op mooie antwoorden. Benieuwd? In de terugblik vindt u een impressie.

Bekijk de impressie hier.(externe link)

De volledige Nieuwjaarstoespraak kunt u terugkijken op de website van Sa!Media(externe link).

Meer nieuws

  • Foar de 18de kear it earste aai!

    Sykje! Dat is de truc om het eerste kievitsei te vinden. En dat deed Rinze van der Ploeg dan ook al een paar weken. Hij vond het eerste ljipaai van de gemeente Opsterland.

  • Zaterdag 25 maart: Lentekriebels op de milieustraat

    Op zaterdag 25 maart a.s. is het de Landelijke Compostdag en haal je van 09.00 tot 12.45 uur gratis compost bij de Omrin milieustraat in Gorredijk.

  • Vreugdevuur ontsteken

    Traditioneel worden tijdens Pasen op diverse plaatsen in de gemeente vreugdevuren aangelegd. Voor het ontsteken van een vreugdevuur kunt u een speciale ontheffing van het stookverbod aanvragen.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opsterland