Meer dan 70 organisaties in Opsterland hebben de intentieverklaring Sûn Opsterlân ondertekend. Met het ondertekenen van de intentieverklaring hebben we afgesproken de komende drie jaar samen te werken aan een gezondere omgeving voor onze kinderen en jeugd in Opsterland.

Tijd voor actie!

Woensdag 27 oktober kwamen de partners tijdens een inspiratiebijeenkomst in Us Doarpshûs, Terwispel samen om te praten over de praktische invulling. 

Fantastisch om te zien dat zoveel partijen ideeën met elkaar  uitwisselen, elkaar inspireren en in werkgroepen concrete plannen maken hoe we samen kunnen zorgen voor een Sûn Opsterlân!

Logo Sûn Opsterlân
Inspiratiebijeenkomst Sûn Opsterlân
Partners in gesprek tijdens Inspiratiebijeenkomst Sûn Opsterlân

Meer nieuws

 • Bijeenkomst nieuwe inwoner

  Bent u in 2020 of 2021 in Opsterland komen wonen, dan maken we graag kennis met u. We nodigen nieuwe inwoners uit voor een feestelijke bijeenkomst op 2 juli. De afgelopen jaren kon dit feestje niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen maar nu ontmoeten we u graag.

  Tuinfeest
 • Opsterland presenteert nieuw college

  De gemeente Opsterland heeft een nieuw college van burgemeester en wethouders. De gemeenteraad aanvaardde op dinsdagavond 21 juni de vorming van de nieuwe coalitie en de benoeming van de vier wethouders in het college.

  Nieuw college
 • Wegwerkzaamheden - Wegafsluiting Skûtsje in Gorredijk

  De wegafsluiting Skûtsje in Gorredijk start op 27 juni en duurt tot en met 1 juli 2022.

  wegwerkzaamheden verboden in te rijden
RSS feed

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opsterland