In mei is er kermis en voorjaarsmarkt in Gorredijk. Er zijn daarom verschillende straten en parkeerplaatsen afgesloten. 

Kermis 

Van 5 mei tot en met 8 mei 2022 is er kermis in Gorredijk. Dit vindt plaats op de parkeerplaats aan de Marktstraat. Daarom is de Marktstraat afgesloten van dinsdag 3 mei (ongeveer 20.00 uur) tot en met maandag 9 mei (ongeveer 12.00 uur). 
Wij vragen u vanaf dinsdag 3 mei 20.00 uur de Marktstraat niet meer te gebruiken als parkeerterrein. Auto's worden weggesleept (risico voor auto eigenaar). Tijdens de kermis kunt u parkeren in de parkeervakken tussen de Nieuwstraat en Nijewei en de parkeerstrook langs de Marktstraat voor het politiebureau (let op: blauwe zone).

Voorjaarsmarkt

Van zondag 8 mei 9.00 uur tot 16.00 uur is er voorjaarsmarkt in Gorredijk. De markt staat opgesteld in de volgende straten:

  • gedeelte Hoofdstraat; van hoek Petri tot rotonde Nijewei/Badweg
  • Langewal, tot aan de brug Nutsdraai bij hoek Formanjestrjitte
  • Formanjestrjitte, uiterlijk tot Lijnbaan
  • Brouwerswal, tot uiterlijk aan de brug Nutsdraai

De straten zijn afgesloten van 5.00 uur tot ongeveer 19.00 uur voor al het verkeer. Parkeer daarom uw auto de avond van te voren alvast op een andere plek. Ook mag u niet parkeren op het parkeerterrein aan de Formanjestrjitte. 

Parkeerterrein Sportpark Kortezwaag afgesloten

Vanaf zondag 1 mei 21.00 uur tot en met maandag 9 mei is het voorste deel van het parkeerterrein bij Sportcentrum Kortezwaag / Zwembad De Delte afgesloten. De kermisexploitanten stellen hier hun salon- en parkwagens op.