GGDFryslânopent op verschillende plekken tijdelijke pop-up locaties. Op deze tijdelijke locaties kunt u zonder afspraak langskomen voor een prik tegen het coronavirus. Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. De arts beantwoordt graag uw vragen. 

  Op 8, 15, 22, 29 november is de GGD in Tijnje. U bent welkom tussen 13.00 - 18.00 uur in Dorpshuis de Trekkerstinte aan de Master Roordawei 3. Op 9, 16, 23 en 30 november staat de GGD in Ureterp in MFC de Wierde aan de De Telle 21. U bent op deze dagen welkom tussen 12.00 - 17.00 uur.   

  Afspraak maken is niet nodig

  Om voor een prik bij een pop-up locatie in aanmerking te komen, is een afspraak maken niet nodig. U kunt gewoon langskomen op het tijdstip dat u past. Neem een identiteitsbewijs en een mondkapje mee. Er wordt geprikt met het vaccin BioNTech/Pfizer. De vaccinatie is gratis. Na de vaccinatie wordt meteen een afspraak voor de tweede prik gemaakt.

  Meer informatie       

  Kijk op www.ggdfryslan.nl/popup voor meer informatie over de locaties en bijbehorende openingstijden. Op de vaste vaccinatielocaties in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten blijft het ook mogelijk om zonder afspraak een prik te halen.    

  Pop-up priklocatie GGD Fryslân

  Meer nieuws

  • Op maandag 29 november vindt er vanaf 19.30 uur een oriënterende raadsbijeenkomst plaats. Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er via een digitale liveverbinding vergaderd.
   Gemeenteraad raadzaal
  • Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. In het hele land is de toegang tot de zorg in gevaar. Er wordt op korte termijn geen daling verwacht in de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames. Daarom grijpt het kabinet in, met strengere maatregelen. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.
   Coronabewijs
  • Door bestratingswerkzaamheden is een gedeelte van de Sjoelstrjitte in Gorredijk vanaf vrijdag 26 november tot en met vrijdag 3 december afgesloten voor het doorgaande verkeer.
   Wegwerkzaamheden
  RSS feed

  Corona

  Bekijk de actuele nieuwsberichten over het coronavirus.

  Nieuws corona

  Corona boodschappen quarantaine