Wat voelt dat fantastisch…verliefd! Pas of nog steeds, of is het liefde nu, heerlijk. Jullie staan op het punt om speciale beslissing te nemen in je leven, elkaar het ja-woord geven, daar willen jullie bij stilstaan. Dat doe ik graag met jullie op een gezellige, enthousiaste manier maar toch een speciale. Ik hou van een gemoedelijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt, want gezelligheid maak je met zijn allen. Maar ook van een plechtig moment, want dat mag bij een beslissing als deze. Daarom ben ik graag trouwambtenaar.

Mijn naam is Gerben Bouma, ik wil graag deze dag voor jullie bijzonder maken door veel van jullie te weten te komen tijdens mijn bezoek voorafgaand. Ik vind het erg boeiend om het verhaal achter de mensen te leren kennen en daarmee tijdens de plechtigheid een mooie, warme of enthousiaste rede te houden. Hierbij staan de wensen van het bruidspaar centraal, het gaat natuurlijk om jullie bijzondere dag.

Ik heb bijna mijn hele leven in Opsterland gewoond en ben zelf ook in het karakteristieke Lycklamahûs getrouwd met Marjan. Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van de melkveehouderij, ik ben 30 jaar boer geweest. Nu geef ik les in veehouderij vakken op het Nordwin College in Leeuwarden. Ons gezin bestaat uit twee dochters die, net als mij, een grote hobby hebben aan het korfballen bij LDODK in Gorredijk, mijn club. Naast korfballen hou ik van, jullie raden het al, gezelligheid, samen met mijn gezin, vrienden, collega's of teamgenoten even wat drinken, hoe leuk is dat? Voor jullie hoop ik heel veel geluk en dat je een onvergetelijke dag zullen beleven.  

Trouwambtenaar Gerben Bouma

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Huwelijk elkaar vasthouden