Aannemersbedrijf A. Faber B.V. voert werkzaamheden uit in woonwijk De Vlecke in Gorredijk. In de wijk komt een nieuwe riolering en daarna worden de wegen herstraat.

Door deze werkzaamheden wordt er vanaf 18 oktober 2021 een gedeelte van de Sjoelstrjitte in Gorredijk voor het doorgaande verkeer afgesloten. Dit gedeelte van de werkzaamheden duurt t/m 19 november 2021.

Op de plattegrond vindt u het afgesloten weggedeelte.

Plattegrond afsluiting gedeelte Sjoelstrjitte in Gorredijk

Vragen? 

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij dhr. K. Wilmink (gemeente) bereikbaar op telefoonnummer (0512) 386 547.

Vragen? 

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij dhr. K. Wilmink (gemeente) bereikbaar op telefoonnummer (0512) 386 547.

Meer nieuws

  • Op maandag 29 november vindt er vanaf 19.30 uur een oriënterende raadsbijeenkomst plaats. Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er via een digitale liveverbinding vergaderd.
    Gemeenteraad raadzaal
  • Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. In het hele land is de toegang tot de zorg in gevaar. Er wordt op korte termijn geen daling verwacht in de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames. Daarom grijpt het kabinet in, met strengere maatregelen. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.
    Coronabewijs
  • Door bestratingswerkzaamheden is een gedeelte van de Sjoelstrjitte in Gorredijk vanaf vrijdag 26 november tot en met vrijdag 3 december afgesloten voor het doorgaande verkeer.
    Wegwerkzaamheden
RSS feed