Op 16 mei 2022 heeft u een brief ontvangen over de Dorpsspiegels gemeente Opsterland 2022. Heeft u de vragenlijst al ingevuld? Hartelijk dank daarvoor! Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan vragen wij u om dit alsnog te doen. Wij waarderen het enorm als u deze invult!

Waar gaat het onderzoek over?

Zoals in de eerste brief beschreven, gaat dit onderzoek over hoe u het wonen in uw dorp, straat/wijk, woning ervaart. Hiervoor is een vragenlijst gemaakt met onder andere vragen over uw woonsituatie, voorzieningen in uw dorp zoals onderwijs, sport en zorg en vragen over duurzaamheid en energie. Met deze informatie kan het dorpsbelang/plaatselijk belang hun visie voor uw dorp formuleren.

Naast deze vragen zijn wij ook erg benieuwd of u wel eens contact heeft met de gemeente en hoe u dit ervaart. Daarom zijn aan het einde van de vragenlijst een aantal vragen over de gemeentelijke dienstverlening toegevoegd. Dit geeft ons meer informatie over hoe wij onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen vormgeven.

Gemeente Opsterland heeft onderzoeksbureau Partoer (www.partoer.nl) gevraagd om dit onderzoek als onafhankelijke organisatie uit te voeren.

Hoe kunt u de vragenlijst invullen?

U kunt de vragenlijst digitaal invullen door naar de volgende link in uw internetbrowser te gaan

www.partoer.nl/opsterland

U kunt de vragenlijst invullen t/m 7 juni 2022.

Maak kans op een waardebon

De gemeente Opsterland verloot 10 waardebonnen ter waarde van 25 euro onder de deelnemers van de Dorpsspiegels. U maakt kans op een waardebon door de vragenlijst in te vullen en aan het einde van de vragenlijst uw gegevens achter te laten. De gegevens die u achterlaat worden door Partoer losgehaald van de antwoorden die u heeft gegeven. Hierdoor kunnen Partoer en de gemeente niet zien wat uw antwoorden in de vragenlijst zijn. U vult de vragenlijst dus volledig anoniem in.

Tot slot

Wij danken u alvast hartelijk voor het invullen van de vragenlijst. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met mevr. Schiffart of mevr. Hiemstra via (0512) 386 222.

Meer nieuws

 • Marjan van der Weij vertrekt bij Opsterland

  Gemeentesecretaris en algemeen directeur Marjan van der Weij vertrekt bij Opsterland. Vanaf 1 september start zij in haar nieuwe functie als directeur bij de provincie Drenthe. “Deze functie kwam op mijn pad en liet me niet meer los. Ik heb er ontzettend veel zin in en ga tegelijkertijd de fijne collega’s, hun drive en ambities in Opsterland missen” licht Van der Weij haar beslissing toe.

  Gemeentesecretaris Marjan van der Weij
 • Werkzaamheden Koartsweachsterbrêge Gorredijk

  De Koartsweachsterbrêge over de Opsterlandse Compagnonsvaart in Gorredijk is tijdelijk gestremd.

  Wegwerkzaamheden
 • Wegwerkzaamheden - Breewei Tijnje

  Op maandag 18 juli is er verkeershinder op de Breewei in Tijnje ter hoogte van de rotonde (N392).

  Wegwerkzaamheden
RSS feed

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opsterland