Vandaag vindt in heel Nederland de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg plaats. Mantelzorgers zijn onzichtbare helden en vandaag staan ze in heel het land in de schijnwerpers. 

Mantelzorgers, maak u bekend!

Direct regelen

De gemeente is graag op de hoogte dat u mantelzorg biedt. Bent u mantelzorger? Meld u dan aan! Vul het formulier 'Aanmelden mantelzorg' in. Een wmo-consulent van het Gebiedsteam neemt contact met u op. 

Aanmelden mantelzorg

Mantelzorg

Elk jaar spreken we dan onze waardering uit naar onze mantelzorgers en organiseren we een uitje. Dit jaar hebben we helaas het uitje moeten verplaatsen in verband met coronamaatregelen. Onze wethouder, Libbe de Vries, wil daar graag nog even iets over zeggen.

Meer nieuws

  • Op maandag 29 november vindt er vanaf 19.30 uur een oriënterende raadsbijeenkomst plaats. Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er via een digitale liveverbinding vergaderd.
    Gemeenteraad raadzaal
  • Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. In het hele land is de toegang tot de zorg in gevaar. Er wordt op korte termijn geen daling verwacht in de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames. Daarom grijpt het kabinet in, met strengere maatregelen. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.
    Coronabewijs
  • Door bestratingswerkzaamheden is een gedeelte van de Sjoelstrjitte in Gorredijk vanaf vrijdag 26 november tot en met vrijdag 3 december afgesloten voor het doorgaande verkeer.
    Wegwerkzaamheden
RSS feed

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opterland