Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle. Hier vindt u actuele informatie over het coronavirus. Vragen over het coronavirus? Bel 0800 -1351 of kijk op rijksoverheid.nl

Meer informatie?

Op de website van de Rijksoverheid en onderstaande pagina's vindt u meer informatie over het coronavirus.

Ga naar rijksoverheid.nl

Corona boodschappen quarantaine

Nieuws corona

Laatste nieuws over corona
 • Tijdelijke pop-up locaties voor coronavaccinatie in Bakkeveen en Gorredijk

  GGD Fryslân opent een tijdelijke pop-up locatie voor coronavaccinatie in Bakkeveen en Gorredijk. Bij de pop-up locaties kunt u zonder afspraak terecht voor een eerste prik, een tweede prik of een extra prik (boostervaccinatie). Ook als u vragen heeft over het coronavirus en het vaccin, kunt u op de pop-up locaties terecht.

  Corona prik
 • Einde meeste coronamaatregelen

  Afgelopen nacht zijn vanaf 0.00 uur bijna alle coronamaatregelen versoepeld.
  U hoeft alleen nog een mondkapje te dragen in en rond het openbaar vervoer en luchthavens. Ook blijft het thuiswerkadvies gelden. Voor evenementen- en horecalocaties binnen met meer dan 500 bezoekers en zonder vaste zitplaats geldt nog wel: Testen voor Toegang verplicht.

 • Persconferentie 15 februari - Nederland weer open in 3 stappen

  Het aantal coronabesmettingen is hoog, veel mensen zitten thuis in isolatie of quarantaine. Ondanks de hoge besmettingscijfers, blijft het aantal ziekenhuisopnames stabiel. We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Dus Nederland gaat weer open. Alleen niet in 1 keer. Maar in 3 stappen.

  Gemeente Opsterland
RSS feed