Op maandag 8 november vindt er vanaf 19.30 uur een besluitvormende raadsvergadering plaats in de raadzaal in Beetsterzwaag. De vergadering staat in het teken van de begroting 2022. De bijeenkomst is live te volgen via de gemeentewebsite. Vanwege de coronamaatregelen is de publieke tribune nog gesloten. Pers is welkom op aanmelding.

Vergaderstukken en de live-uitzending

De vergaderstukken en de live-uitzending vindt u terug via onderstaande link.

Vergaderstukken en live-uitzending

Meer nieuws

  • Op maandag 29 november vindt er vanaf 19.30 uur een oriënterende raadsbijeenkomst plaats. Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er via een digitale liveverbinding vergaderd.
    Gemeenteraad raadzaal
  • Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. In het hele land is de toegang tot de zorg in gevaar. Er wordt op korte termijn geen daling verwacht in de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames. Daarom grijpt het kabinet in, met strengere maatregelen. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.
    Coronabewijs
  • Door bestratingswerkzaamheden is een gedeelte van de Sjoelstrjitte in Gorredijk vanaf vrijdag 26 november tot en met vrijdag 3 december afgesloten voor het doorgaande verkeer.
    Wegwerkzaamheden
RSS feed

Meer informatie

Heeft u nog vragen? 

Neem contact op met de griffie

 

Gemeenteraad raadzaal