Door werkzaamheden aan de weg (betonverharding) is de Blauwe Kampwei in Nij Beets tussen de voetvalvelden en het zwembad afgesloten van dinsdag 26 oktober tot en met vrijdag 5 november 2021.

De verwachte planning is:

 • dinsdag 26 oktober t/m zaterdag 30 oktober: volledige afsluiting;
 • vanaf zondag 31 oktober: weg open voor voetgangers en (brom)fietsers;
 • vanaf vrijdag 5 november: weg open voor personenauto's als het beton sterk genoeg is;
 • eind november: weg open voor al het verkeer.

Hieronder vindt u de plattegrond met de aangegeven wegafsluiting.

Vragen? 

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij dhr. K. Willemsen (gemeente) bereikbaar op telefoonnummer (0512) 386 546.

Meer nieuws

 • Op maandag 29 november vindt er vanaf 19.30 uur een oriënterende raadsbijeenkomst plaats. Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er via een digitale liveverbinding vergaderd.
  Gemeenteraad raadzaal
 • Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. In het hele land is de toegang tot de zorg in gevaar. Er wordt op korte termijn geen daling verwacht in de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames. Daarom grijpt het kabinet in, met strengere maatregelen. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.
  Coronabewijs
 • Door bestratingswerkzaamheden is een gedeelte van de Sjoelstrjitte in Gorredijk vanaf vrijdag 26 november tot en met vrijdag 3 december afgesloten voor het doorgaande verkeer.
  Wegwerkzaamheden
RSS feed

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Gemeente Opterland