21 JUN | Feestelijke opening Vlaslaan

Op 21 juni vieren we dat de Vlaslaan en Fockema Andreaelaan opnieuw zijn ingericht, de werkzaamheden zijn achter de rug en het wordt er steeds groener nu het volop lente is. Dat doen we samen met de bewoners die meehielpen en met de omwonenden van de Vlaslaan, Fockema Andreaelaan en Achter de Hiemen.

Nu het werk gedaan is, alles groen kleurt en in bloei staat vieren we dit graag. Dat doen we samen met de bewoners en bedrijven die meehielpen en met de andere omwonenden van de Vlaslaan, Fockema Andreaelaan en Achter de Hiemen.

 

'Delen' is een belangrijk thema op de nieuwe Vlaslaan, want rond de Buorskip is de straat ingericht volgens het zogenaamde shared space principe. Daardoor is de Vlaslaan voor verschillende doeleinden te gebruiken en gelden er geen verkeersregels. Bovendien is er door de inrichting -met grote bloembakken- ook ruimte voor insecten zoals bijen.

 

We organsieren op woensdag 21 juni tussen 16.00 en 18.00 uur op het plein voor de Buorskip een markt, een proeverij en er is muziek en spektakel.

 

Aansluitend op het thema 'delen' willen we graag van u weten wat u met uw buurtgenoten zou willen delen. Om dat te laten weten vult u het strookje (dat aan de uitnodiging vast zit) in en neemt u dit mee op 21 juni. Denk bijvoorbeeld aan: stekjes van tuinplanten, groente uit de moestuin, een ladder, heggeschaar of hogedrukspuit. Misschien wilt u tijd delen, uw helpende handen, boeken of uw creativiteit.

 

Laat u weten of u erbij bent op 21 juni? > Klik hier om u aan te melden.