Waardebon voor energiebesparende producten t.w.v. € 70,-

Gemeente Opsterland biedt eigenaren van koopwoningen een waardebon aan ter waarde van 70 euro. U kunt de voucher gebruiken voor energiebesparende producten of -maatregelen.

Ook door kleine dingen te doen, kunt u energie en geld besparen. De gemeente helpt woningbezitters op weg met de waardebon. De waardebon wordt mogelijk gemaakt door de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van de rijksoverheid. De waardebon kunt u uitgeven aan energiebesparende producten en -maatregelen. U kiest zelf waar u de producten koopt of door wie u de maatregelen laat uitvoeren. Zo kunt u ook onze lokale ondernemers blijven steunen.

Er is een beperkt aantal waardebonnen beschikbaar

Wilt u de waardebon gebruiken? Scan dan de QR-code, of ga naar: www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-rre-opsterland. Op deze website staan ook de voorwaarden van deze regeling en de producten en maatregelen waarvoor u de waardebon kunt gebruiken. U kunt de waardebon verzilveren tot en met 31 juli 2021. De gemeente stelt 1000 waardebonnen beschikbaar. Wees er snel bij, want op = op.

qrvoucher

Neem voor meer informatie contact op

Heeft u vragen over de waardebon, andere subsidieregelingen of over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van uw woning? Op de website www.duurzaambouwloket.nl/opsterland vindt u meer informatie. Ook kunt u contact opnemen met een onafhankelijk adviseur via:

Tel:                        072 – 743 39 56
E-mail:                  info@duurzaambouwloket.nl

Duurzaam Bouwloket wordt door de gemeente Opsterland ingezet om u verder te helpen bij het energiezuinig maken en verduurzamen van uw woning. Het advies is gratis en onafhankelijk.