Gorredijk Overtoom

Gorredijk is een ondernemend dorp. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar de verhouding bedrijventerrein versus woongebied zo groot is als in Gorredijk. Dit gegeven kenmerkt de bedrijvigheid en de arbeidsmoraal in de grootste plaats van Opsterland, centraal gelegen aan de rijksweg A7 tussen Drachten en Heerenveen.

Bezoekadres:
,
Postadres:
,
Google maps Gorredijk Overtoom

In Gorredijk is plaats voor bijna alle soorten ondernemingen. Het grootste bedrijventerrein in Gorredijk is Overtoom, een bedrijventerrein waar vele gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd en waar nog ruimte beschikbaar is voor nieuwe bedrijven. Op het bedrijventerrein Gorredijk Overtoom zijn nog enkele bouwkavels te koop. De oppervlakte van de beschikbare kavels varieert tussen de 2.840 en 5.660 m2.

Ligging en maten van de bouwkavels

Bekijk de ligging en maten van de bouwkavels.

Informeer naar uw mogelijkheden

Heeft u een belangstelling voor een kavel op dit bedrijventerrein? Dan kunt u een gratis reservering nemen en in een later stadium een optie. Door de mogelijkheden van reserveringen en opties te benutten, kunt u rustig bekijken of uw plannen kunnen worden gerealiseerd, zonder hierbij het risico te lopen dat uw plannen op een aangekochte bedrijfskavel alsnog (om welke reden dan ook) niet kunnen worden gerealiseerd. Voor meer informatie neemt u contact op met ons Servicepunt ondernemers.