Valse e-mail gerechtsdeurwaarder in omloop

Er zijn diverse valse e-mails over een betalingsachterstand bij de gemeente in omloop. De afzenders van deze valse mails die bij ons bekend zijn, doen zich voor als Gerechtsdeurwaarder Loansma & Partners, Van Arkel en Korenhof & Partners. Mogelijk zijn er meerdere valse e-mails in omloop. Deze e-mails worden niet in opdracht van de gemeente Opsterland verzonden. Wees dus alert!

Wanneer een aanslag gemeentelijke belasting niet betaald wordt, versturen wij zelf eerst een herinnering, vervolgens een aanmaning en daarna een dwangbevel per post. Dit komt gewoon op gemeentepapier en wordt verzonden in een envelop van de gemeente. Wij versturen dit niet per mail. Ontvangt u een mail over een betalingsachterstand bij de gemeente? Neem contact op met de gemeente. De gemeente kan controleren of u inderdaad een betalingsachterstand heeft.