Nieuwe voorzitter en twee nieuwe leden voor Adviesraad sociaal domein

Afgelopen donderdagavond heeft wethouder Libbe de Vries twee nieuwe leden van de adviesraad geïnstalleerd. Hans van der Meulen en Astrid de Vries draaiden al wat langer mee, maar een eerdere installatie was door de coronamaatregelen niet mogelijk. Beide zetten zich nu in voor de inwoners van Opsterland met beleid die gericht is op meedoen, eigen regie en zelfredzaamheid.

Tegelijkertijd werd op die avond afscheid genomen van Trees Flapper, onafhankelijk voorzitter sinds september 2018. Zij was aangetrokken om met de adviesraad een goede structuur, werkwijze en visie neer te zetten. Trees werd met zeer veel waardering, zowel door de leden als door Libbe, bedankt voor haar inzet. Trees is trots op de leden van de adviesraad voor wat ze met elkaar hebben bereikt. De samenwerking met de gemeente heeft ze als open en constructief ervaren. Met ingang van heden heeft Evert Jan Regelink het stokje overgenomen.

De Adviesraad sociaal domein kan met twee nieuwe leden en een nieuwe onafhankelijke voorzitter verder op een stevig fundament. Wethouder Libbe de Vries is blij met de inzet van de Adviesraad sociaal domein. De adviezen en de inbreng wordt als zeer waardevol ervaren.

 

Astrid de Vries, lid en wethouder Libbe de Vries                                                

Astrid de Vries  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trees Flapper, scheidend voorzitter

Trees Flapper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans van der Meulen, lid en wethouder Libbe de Vries

Hans van der Meulen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evert Jan Regelink, nieuwe voorzitter en wethouder Libbe de Vries

Evert Jan Regelink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de adviesraad kijk op: www.adviesraadsociaaldomeinopsterland.nl