Agenda

In deze agenda vindt u de bijeenkomsten en evenementen rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Heeft u iets dat ook op deze agenda thuishoort? Stuur dan een e-mail naar webredactie@opsterland.nl.

Toon alle evenementen voor de volgende periode

  • Speciale raadsvergadering: afscheid oude gemeenteraad maandag 26 maart, 2018 om 19:30 t/m 23:00Raadzaal gemeentehuis Beetsterzwaag

    Maandag 26 maart 2018 is de laatste raadsvergadering van de oude gemeenteraad. Er wordt afscheid genomen van de oude raadsleden en nieuwe raadsleden worden toegelaten. De vergadering vindt plaats in de raadzaal in het gemeentehuis en is ook online te volgen. Na afloop is er een hapje en een drankje en partners, familieleden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!

  • Speciale raadsvergadering: installatie en beëdiging nieuwe raadsleden donderdag 29 maart, 2018 om 19:30 t/m 23:00Raadzaal gemeentehuis Beetsterzwaag

    Tijdens een speciale raadsvergadering op donderdag 29 maart 2018 wordt de nieuwe raad geïnstalleerd en beëdigd. De raadsvergadering vindt plaats in de raadzaal en begint om 19.30 uur. Na afloop is er een hapje en een drankje en partners, familieleden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!