Warme ontvangst nieuwe inwoners Opsterland

Zaterdagmiddag 5 oktober 2019 vond er in het gemeentehuis in Beetsterzwaag een bijeenkomst plaats voor nieuwe inwoners van Opsterland. Het was een geslaagde middag!

Iedereen die vanaf 1 oktober 2018 in Opsterland is komen wonen heeft een uitnodiging gehad voor de bijeenkomst. Zo’n 150 nieuwe inwoners kwamen langs om kennis te maken met het college van B&W en de gemeenteraad en om meer te weten te komen over wat Opsterland te bieden heeft. Burgemeester Van Selm heette de inwoners persoonlijk welkom in een toespraak. Vervolgens werd de groep in drieën verdeeld en volgden er drie rondes met rondleidingen: door het Publiekscentrum, het Lycklamahûs en de raadzaal/informatiemarkt. Op de informatiemarkt was onder andere aandacht voor leefbaarheid, zorg, afval en milieu, historie, kunst en cultuur in Opsterland. Na een drankje, praatje en een hapje gingen de aanwezigen rond 17.00 uur weer naar huis mét een goedgevulde goodiebag. De foto’s geven een impressie van deze mooie middag!