Voordelig onafhankelijk en duurzaam energieadvies voor uw bedrijfspand? Doe dan mee aan het project Energie voor MKB

De provincie Fryslân en de gemeente Opsterland starten een uniek duurzaamheidsproject voor het MKB in de gemeente. Wilt u tot wel 60% energie besparen of uw eigen energie opwekken in uw bedrijfspand? Doe dan mee aan het project Energie voor MKB! U krijgt een complete energiescan van uw bedrijfspand en een actieplan om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn. De provincie Fryslân en uw gemeente betalen meer dan de helft van de kosten. U heeft zo de mogelijkheid om met een kleine eigen bijdrage dit energieadvies te ontvangen.

Wat is uw bijdrage?

Door een bijdrage van uw gemeente en de provincie is het tarief slechts € 350,- excl. BTW in plaats van € 795,-. Deze kosten zijn in veel gevallen al binnen een paar maanden terugverdiend!

Doe ook mee!

Het wordt steeds belangrijker dat uw bedrijfspand  klaar is voor de toekomst en energiezuinig is. Banken en overheden vragen erom. Bovendien kunt u energie en geld besparen. Meedoen loont dus!

Let op: het aantal energiescans met korting is beperkt.

Informatie

Voor meer informatie zie bijgevoegde bijlage of kijk voor alle informatie op de website www.energievoormkb.nl. Wilt u zich aanmelden dan kunt u contact opnemen met Marlies Ballemans via (088) 40 40 333 of via marlies@energievoormkb.nl.