Nationale Duurzame Huizen Route zaterdag 4 en 11 november 2017

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijkt u naar energiebesparende mogelijkheden? Stel uw vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand. Tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute op zaterdag 4 en 11 november delen huiseigenaren hun ervaringen met het duurzamer maken van hun woning.

Er zijn diverse voorbeelden te bekijken zoals isolatie, HR++-glas, gasloos wonen, etc. Schrijf u in bij één van de woningen. Huiseigenaren vertellen met enthousiasme over de energiebesparende maatregelen die zij genomen hebben. Voor meer informatie, voorbeelden of om u in te schrijven voor een woning, kijk op www.duurzamehuizenroute.nl/opsterland.

Deelname aan de Nationale Duurzame Huizen Route

De gemeente Opsterland ondersteunt de Nationale Duurzame Huizen Route en moedigt woningeigenaren aan hun woning open te stellen op zaterdag 4 en 11 november. De Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in Opsterland. Goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels, gebruik van natuurlijke materialen; elke ervaring is bruikbaar om een ander op weg te helpen. Heeft u ervaring met het duurzamer maken van uw woning? Meld uw huis dan aan op www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden en inspireer anderen!

Kom je bij ons kijken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo NDHR