Drie inwoners van Opsterland genaturaliseerd

Op woensdag 16 mei 2018 zijn drie inwoners van Opsterland Nederlander geworden tijdens de naturalisatieceremonie. Dit is een welkomstbijeenkomst voor nieuwe Nederlanders die een aantal keer per jaar plaatsvindt.

Tijdens de ceremonie, geleid door burgemeester Ellen van Selm, legden de volgende personen de eed af: Luis Manuel dos Santos uit Hemrik, Patchanee Nanthiyakul uit Nij Beets en Jasmina Sljubura uit Gorredijk.

Na het afleggen van de eed werd het officiële certificaat uitgereikt. De ‘bekendmaking van verlening van het Nederlanderschap' is pas van kracht als de persoon het bijbehorende certificaat persoonlijk in ontvangst neemt. Naast het certificaat ontvingen ze een mooie bos bloemen en een cadeau.

Naturalisatiebijeenkomst

Van links naar rechts: Jasmina Sljubura uit Gorredijk, Patchanee Nanthiyakul uit Nij Beets, burgemeester Ellen van Selm en Luis Manuel dos Santos uit Hemrik,