Uitgelicht

Regelmatig publiceren wij nieuwsberichten op onze website. Ook andere actualiteiten vindt u hier, bijvoorbeeld de aangevraagde en verleende vergunningen en de gemeentepagina in de Sa!.

• Nieuwsarchief

Een overzicht van het nieuws van de gemeente Opsterland.

• Aangevraagde en verleende vergunningen

Hier vindt u alle actuele lokale bekendmakingen, zoals verleende omgevingsvergunningen, aangevraagde evenementenvergunningen, etc.

• Gemeentepagina Sa!

Iedere week verschijnt de gemeentepagina in de Sa!. Op de website van de Sa! kunt u alle edities nalezen.

• Fairtrade Opsterland

Opsterland mag zich Fairtrade Gemeente noemen. Deze titel geeft aan dat in onze gemeente winkels, horeca, bedrijven, organisaties en de gemeentelijke organisatie samen werken aan meer eerlijke handel. Hierdoor stellen wij boeren en producenten in ontwikkelingslanden in staat om zelf hun levensomstandigheden te verbeteren en te bouwen aan een toekomst voor hun bedrijf, hun familie en hun omgeving.

• Vacatures

De gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland (OWO) zijn aangesloten bij Werken in Friesland. Alle externe vacatures van de drie gemeentes worden daar geplaatst.

• Gemeentegids 2017 - 2018

Gemeentegids Elk jaar geeft de gemeente een gemeentegids uit. De gemeentegids is een handige wegwijzer voor zowel inwoners als nieuwkomers en toeristen in de gemeente. U vindt in de gids onder andere adressen en telefoonnummers van organisaties en verenigingen in (en om) de gemeente Opsterland.