52 resultaten voor ‘’

 • Preventie Agenda Opsterland

  19 april 2021

  Een mooie dag, ergens in een dorp in Opsterland. Het is druk op het dorpsplein: kinderen spelen in het parkje, ouderen praten met elkaar op een bankje en houden een oogje in het zeil. Het fruit aan de bomen is nog niet helemaal rijp, maar in de gezamenlijke moestuin kan iedereen al wel een bosje sla plukken.

  We weten zelf het beste wat in ons dorp werkt. Daarom is het fijn dat de gemeente naar ons luistert en ons ondersteunt bij wat we nodig hebben. Maar meestal redden we onszelf, omdat we ondernemend zijn en ons verantwoordelijk voelen voor een leefbaar dorp. Dat is de krêft van de mienskip, dat is de krêft van Opsterland.

  Die kracht straat centraal in de Preventie Agenda Opsterland 2021-2030.

 • Frieschepalen Hearsterwei 31

 • Gorredijk, VOF Tilstra, Marktplein

 • Siegerswoude, Middenwei 19

 • Persconferentie corona dinsdag 20 april - Stap 1 Openingsplan per 28 april

  Door de toenemende vaccinaties is de verwachting dat het aantal nieuwe ziekenhuisopnames gaat afnemen. De samenleving stap voor stap openen is niet zonder risico’s. Daarom neemt het kabinet de eerste voorzichtige stap in het openingsplan op 28 april.

 • Huwelijk of geregisteerd partnerschap

  icon-geboorte-huwelijk-overlijden Op 14 december heeft het kabinet een lockdown afgekondigd om contacten tot een minimum te beperken in de aanpak van het coronavirus. Huwelijken in de gemeente Opsterland gaan door, maar onder bepaalde aanvullende voorwaarden.

 • Beetsterzwaag - Van Lyndenlaan - verkeersbesluit

 • Stremming in Gorredijk vanwege werkzaamheden

  23 april 2021

  Aannemersbedrijf A. Faber B.V. start op 3 mei aanstaande met de werkzaamheden in woonwijk De Vlecke in Gorredijk. In de wijk komt een nieuwe riolering en daarna worden de wegen herstraat.

 • Uitgestelde lintjesregen vandaag

  03 juli 2020

  Vanmorgen vond de uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen plaats. De zes inwoners uit onze gemeente die dit jaar ter gelegenheid van Koningsdag een lintje toegekend kregen, werden vandaag door burgemeester Ellen van Selm ontvangen in het Lycklamahûs.

 • Vijf Koninklijke onderscheidingen in Opsterland

  26 april 2021

  Vanochtend, tijdens de traditionele lintjesregen, feliciteerde burgemeester Van Selm vijf inwoners van Opsterland met hun Koninklijke onderscheiding. Zij werden ontvangen in het Lycklamahûs, waar de uitreiking plaatsvond.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina