84 resultaten voor ‘’

 • Reglement voor de gemeenteraad van Opsterland

  18 september 2019, pdf, 905kB

  Vastgesteld 9 oktober 2017.

 • Reglement voor de ambtelijke bijstand

  18 september 2019, pdf, 81kB
 • Register geschenken - deelname aan excursies

  18 september 2019, pdf, 63kB
 • Reactienota coalitieakkoord

  pdf, 190kB
 • Rapport statushouders

  18 september 2019, pdf, 3MB
 • Raad van Opsterland vergadert in Oosterwolde

  Na maanden van digitaal vergaderen zal de gemeenteraad van Opsterland op 24 augustus 2020 weer in fysieke samenstelling bij elkaar komen.

 • Raadsnieuws

 • Raadslid in Beeld: Sjors Veenstra

  17 september 2019

  Mijn naam is Sjors Veenstra en ben 39 jaar oud. Marrit en ik zijn heit en mem van twee kinderen, Sytske van 3 jaar en Feije van 11 maanden. Op mijn derde jaar ben ik met mijn ouders op het Selmien in Ureterp komen wonen. Gedurende mijn studie aan de universiteit Twente heb ik vijf jaar in Enschede gewoond. Na mijn studie stond ik voor de keuze, of direct een mooie baan in het westen of terug naar Opsterland waar ik mijn familie, vrienden en mijn sociale leven had. Ik heb voor het laatste gekozen en heb er nog geen enkel moment spijt van gehad.

 • Raadslid in Beeld: Roel Vogelzang

  17 september 2019

  Ik ben Roel Vogelzang en ik woon samen met mijn vrouw Anke in Beetsterzwaag. We hebben twee kinderen en twee kleinkinderen. Ik ben de oudste in een gezin van 7 kinderen. Mijn moeder was gereformeerd en mijn vader kwam uit een Limburgs communistisch mijnwerkersmilieu. In twee opzichten een gedurfde combinatie: een calvinist en een Bourgondiër samen op één kussen en daarnaast was er het geloof van mijn moeder en de oprechte sociale betrokkenheid van mijn vader. Rechtvaardigheid was de norm binnen het gezin waarin ik opgroeide. Al deze elementen hebben mij persoonlijk gevormd.

 • Raadslid in Beeld: Oebele van der Veen

  17 september 2019

  Ik ben Oebele van der Veen 44 jaar en woon met mijn vrouw Gerla en onze 4 prachtige kinderen in Ureterp. Ik ben geboren en opgegroeid in Drachten in een gezin met 3 kinderen waarvan ik de oudste ben. In 2001 ben ik met Gerla getrouwd, we woonden allebei nog thuis en kochten samen ons eerste huisje in Drachten. Waar ook onze oudste dochter is geboren.
  In 2004 zijn we in Ureterp komen wonen, mijn vrouw is van origine een Urerterpse, zij kwam daarmee ook weer terug op haar geboorte nest. In Ureterp zijn onze andere 2 dochters geboren en in 2017 is onze pleegzoon bij ons komen wonen.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina