44 resultaten voor ‘’

 • Overzicht officiële handelingen B&W - week 41 - 42

  08 oktober 2019, pdf, 64kB

  8 oktober 2019 t/m 20 oktober 2019

 • Welstandscommissie

  De welstandscommissie adviseert over het uiterlijk van bouwwerken en de ruimtelijke kwaliteit.

 • Promotiebus hulpmiddelen komt 5 november naar Ureterp

  08 oktober 2019

  Wilt u advies over hulpmiddelen, personenalarmering of een mobiliteitsoplossing? Kom dan op dinsdag 5 november tussen 14.00 en 16.00 uur naar het Lijteplein in Ureterp.

 • 5 november 2019 - Promotiebus hulpmiddelen in Ureterp

  dinsdag 05 november, 2019 om 14:00 t/m 16:00Lijteplein , 9247 ES, Ureterp

  Wilt u advies over hulpmiddelen, personenalarmering of een mobiliteitsoplossing? Kom dan op dinsdag 5 november tussen 14.00 en 16.00 uur naar het Lijteplein in Ureterp.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. U gaat hiervoor naar het Publiekscentrum in het gemeentehuis in Beetsterzwaag. Ook kinderen moeten voor hun aanvraag zelf naar het gemeentehuis komen. Tot 12 jaar hebben ze schriftelijke toestemming voor de aanvraag nodig. Hieronder leest u meer hierover. Na 5 werkdagen kunt u uw identiteitskaart ophalen. Identiteitskaarten voor personen van 18 jaar en ouder zijn 10 jaar geldig. Personen jonger dan 18 jaar krijgen een identiteitskaart die 5 jaar geldig is.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. U gaat hiervoor naar het Publiekscentrum in het gemeentehuis in Beetsterzwaag. Ook kinderen moeten voor hun aanvraag zelf naar het gemeentehuis komen. Tot 18 jaar hebben ze schriftelijke toestemming voor de aanvraag nodig. Hieronder leest u meer hierover. Na 5 werkdagen kunt u uw paspoort afhalen. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Jongeren onder de 18 jaar krijgen een paspoort dat 5 jaar geldig is.

 • Rijbewijs

  Voor het aanvragen of vernieuwen van een rijbewijs, komt u langs in het Publiekscentrum. Na 5 werkdagen kunt u uw rijbewijs ophalen. Een rijbewijs is in de meeste gevallen 10 jaar geldig.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  De burgerlijke stand is een afdeling van de gemeente. De burgerlijke stand maakt en bewaart officiële documenten van belangrijke gebeurtenissen. Deze documenten worden akten genoemd. Voorbeelden van akten: geboorteakte, huwelijksakte, akte van geregistreerd partnerschap, echtscheidingsakte en overlijdensakte.

 • Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

  In de Basisregistratie Personen (BRP) staan gegevens van iedereen die in Nederland woont of heeft gewoond. U kunt een uittreksel van deze persoonsgegevens aanvragen. Dit doet u bij de gemeente waar u staat ingeschreven. In het uittreksel staan in ieder geval uw naam, geboortedatum, adres en woonplaats.

 • Huwelijk

  Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Voor het voltrekken van het huwelijk gaat u naar de gemeente. Trouwen in Opsterland kan op verschillende locaties. Naast de sfeervolle trouwzaal in het Lycklamahûs in Beetsterzwaag kunt u ook kiezen voor een aantal structureel aangewezen locaties of een eigen trouwlocatie voor 1 dag regelen. Wilt u buiten trouwen? In de avonduren? Of getrouwd worden door een 'eigen' ambtenaar van de burgerlijke stand. Er is ontzettend veel mogelijk.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina