8 resultaten voor ‘’

 • Subsidie cultuurpromotie

  Organiseert u een activiteit die kunst en cultuur in Opsterland versterkt en promoot? Dan kunt u subsidie cultuurpromotie aanvragen.

 • Preventie Agenda Opsterland

  19 april 2021

  Een mooie dag, ergens in een dorp in Opsterland. Het is druk op het dorpsplein: kinderen spelen in het parkje, ouderen praten met elkaar op een bankje en houden een oogje in het zeil. Het fruit aan de bomen is nog niet helemaal rijp, maar in de gezamenlijke moestuin kan iedereen al wel een bosje sla plukken.

  We weten zelf het beste wat in ons dorp werkt. Daarom is het fijn dat de gemeente naar ons luistert en ons ondersteunt bij wat we nodig hebben. Maar meestal redden we onszelf, omdat we ondernemend zijn en ons verantwoordelijk voelen voor een leefbaar dorp. Dat is de krêft van de mienskip, dat is de krêft van Opsterland.

  Die kracht straat centraal in de Preventie Agenda Opsterland 2021-2030.

 • Persconferentie corona dinsdag 13 april - Openingsplan: stap voor stap meer mogelijk

  Als het aantal opnames van coronapatiënten in ziekenhuizen daalt en we de basisregels blijven volgen, kunnen we langzaam de coronamaatregelen loslaten. Met het openingsplan wordt stap voor stap steeds meer mogelijk.

 • Klankbordbijeenkomst Sociaal Domein op 20 april 2021

  16 april 2021

  Op 20 april om 19.30 uur is er een digitale klankbordbijeenkomst sociaal domein.

 • Dorpssteunpunten

  Vrijwel alle dorpen in de gemeente hebben een dorpssteunpunt. U kunt bij het dorpssteunpunt terecht voor informatie en advies en als u (tijdelijk) een helpende hand nodig heeft.

 • Digitale oriënterende raadsbijeenkomst op maandag 19 april 2021

  16 april 2021

  Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad van Opsterland voorlopig niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er via een liveverbinding vergaderd.

 • Besluitenlijst 6 april 2021

  pdf, 47kB
 • Bakkeveen, Weverswâl 10

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina