7 resultaten voor ‘’

 • Digitale besluitvormende raadsvergadering op 7 juni 2021

  04 juni 2021

  Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad van Opsterland voorlopig niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er digitaal vergaderd. U kunt de raadsvergadering live volgen via de gemeentewebsite.

 • RKC-rapport Meldingen Openbare Ruimte

  03 juni 2021

  Vanuit maatschappelijk perspectief is het van belang om te weten hoe de gemeente omgaat met de afhandeling van ‘meldingen openbare ruimte’. Een adequate reactie bepaalt voor een groot deel het beeld dat inwoners van de overheid hebben. Voor de gemeente is het belangrijk om over een goed werkende procedure te beschikken om op meldingen van tekortkomingen in de openbare ruimte te kunnen reageren. Inwoners verwachten immers van de gemeente dat deze verantwoordelijkheid neemt voor een goed beheer van de openbare ruimte.

 • Oriënterende raadsbijeenkomst wordt voortgezet

  Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad van Opsterland voorlopig niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag maar wordt er digitaal vergaderd. U kunt de raadsvergadering van de gemeenteraad live volgen www.opsterland.nl

 • Besluitvormende raadsvergadering digitaal op 10 mei 2021

  06 mei 2021

  Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad van Opsterland voorlopig niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag, maar wordt er via een liveverbinding vergaderd.

 • Lopende onderzoeken

  Hier vindt u de lopende onderzoeken ingesteld door de Rekenkamercommissie van de gemeente Opsterland.

 • Oriënterende raadsbijeenkomst wordt vanavond voortgezet

  20 april 2021

  Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad van Opsterland voorlopig niet bij elkaar in de raadzaal in Beetsterzwaag maar wordt er digitaal vergaderd. U kunt de raadsvergadering van de gemeenteraad live volgen via de gemeentewebsite.

 • Leden rekenkamercommissie en nevenfuncties

  Onze rekenkamercommissie onderzoekt of het gemeentebestuur het geld goed besteedt. En of het uitgevoerde beleid de gewenste resultaten oplevert. Zo ondersteunt deze commissie de controlerende taak van de gemeenteraad. De rekenkamercommissie is volledig onafhankelijk.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina