36 resultaten voor ‘’

 • Geregistreerd partnerschap

  Gaat u een geregistreerd partnerschap aan? Dan meldt u dit bij de gemeente waar u het partnerschap wilt laten vastleggen. De kosten voor een geregistreerd partnerschap zijn gelijk aan de kosten van het sluiten van een huwelijk.

 • Afspraak maken met B & W

  Wilt u een wethouder of burgemeester persoonlijk spreken? Dat kan! De burgemeester en wethouders hebben in hun agenda’s tijd gereserveerd voor deze gesprekken, zodat u in de meeste gevallen binnen twee weken een afspraak kunt maken.

 • Ophalen grofvuil en/of grof tuinafval

  Heeft u groot tuinafval, grofvuil, huisafval dat te groot en/of te zwaar is om in een container te doen, of u kunt het niet zelf wegbrengen naar de Milieustraat in Gorredijk? Maak dan een afspraak om uw grofvuil of tuinafval te laten ophalen.

 • Klacht indienen

  Bent u niet tevreden over ons werk of over ons gedrag? U vindt bijvoorbeeld dat wij u niet goed informatie hebben gegeven of dat een afspraak niet snel genoeg uitgevoerd is. Misschien bent u van mening dat een medewerker van de gemeente u niet netjes heeft behandeld. Meld dan uw klacht bij ons.

 • Wegafsluiting Sinneblom/Nijlân in Gorredijk duurt langer dan gepland

  23 november 2020

  Maandag 2 november is aannemersbedrijf Nota uit Sneek verder gegaan met de volgende fase van de Herinrichting Sinneblom / Nijlân te Gorredijk. De werkzaamheden duren langer dan gepland.

 • Beëdiging burgemeester Ellen van Selm

  23 november 2020

  Op dinsdag 24 november 2020 wordt Ellen van Selm tijdens een speciale bijeenkomst beëdigd voor een tweede ambtsperiode als burgemeester van Opsterland. De bijeenkomst start om 20.00 uur en is dan live via deze pagina te volgen.

 • Vaccinatie tegen het coronavirus

  Een vaccin tegen het coronavirus kan een einde maken aan de coronacrisis in Nederland. Als er een goed werkend en veilig vaccin beschikbaar is, wordt er begin 2021 gestart met de vaccinatie.

 • Vaccinatie tegen het coronavirus

  Een vaccin tegen het coronavirus kan een einde maken aan de coronacrisis in Nederland. Als er een goed werkend en veilig vaccin beschikbaar is, wordt er begin 2021 gestart met de vaccinatie.

 • Horeca situatie vanaf 14 oktober 2020

  Lees hier de situatie voor horeca vanaf 14 oktober.

 • Oriënterende raadsbijeenkomst digitaal op 23 november 2020

  Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad niet bij elkaar in de raadszaal in Beetsterzwaag maar wordt er via een digitale liveverbinding vergaderd.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina