4 resultaten voor ‘’

 • Leden rekenkamercommissie en nevenfuncties

  Onze rekenkamercommissie onderzoekt of het gemeentebestuur het geld goed besteedt. En of het uitgevoerde beleid de gewenste resultaten oplevert. Zo ondersteunt deze commissie de controlerende taak van de gemeenteraad. De rekenkamercommissie is volledig onafhankelijk.

 • Lopende onderzoeken

  Hier vindt u de lopende onderzoeken ingesteld door de Rekenkamercommissie van de gemeente Opsterland.

 • RKC-rapport Meldingen Openbare Ruimte

  03 juni 2021

  Vanuit maatschappelijk perspectief is het van belang om te weten hoe de gemeente omgaat met de afhandeling van ‘meldingen openbare ruimte’. Een adequate reactie bepaalt voor een groot deel het beeld dat inwoners van de overheid hebben. Voor de gemeente is het belangrijk om over een goed werkende procedure te beschikken om op meldingen van tekortkomingen in de openbare ruimte te kunnen reageren. Inwoners verwachten immers van de gemeente dat deze verantwoordelijkheid neemt voor een goed beheer van de openbare ruimte.

 • Digitale oriënterende raadsbijeenkomst op maandag 21 juni 2021

  17 juni 2021

  Vanwege de coronacrisis komt de gemeenteraad niet bij elkaar in de raadszaal in Beetsterzwaag maar wordt er via een digitale liveverbinding vergaderd. Op maandag 21 juni vanaf 19.30 uur vindt er een digitale oriënterende raadsbijeenkomst plaats.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina