5 resultaten voor ‘polderhoofdkanaal’

 • Vaarseizoen Polderhoofdkanaal verruimd

  22 maart 2017

  De pleziervaart kan dit jaar van 15 mei t/m 15 september varen op het Polderhoofdkanaal. Daarmee zijn het vaarseizoen en de bedieningstijden gelijk aan die van de Turfroute. Bruggen en sluizen worden tussen 9.30-16.30 uur bediend. De vaarsnelheid blijft maximaal 6 kilometer per uur.

 • Pleziervaart Polderhoofdkanaal vanaf 15 mei 2018

  04 april 2018

  Uit de jaarlijkse monitoring blijkt dat dit jaar de ecologische waarden in het Polderhoofdkanaal zijn verbeterd. Ook in de compensatiegebieden is een vooruitgang te zien.

 • Brug en sluis in Polderhoofdkanaal ter hoogte van Nij Beets tijdelijk handmatig bediend

  26 juli 2018

  De brug/sluis ter hoogte van Nij Beets is op dit moment storingsgevoelig. Om te voorkomen dat boottoeristen hier hinder van ondervinden worden vanaf maandag de brug en sluis tijdelijk handmatig bediend.

 • Burgemeesterskring Fryslân te gast in Opsterland

  24 september 2018

  Vrijdag 7 september was de burgemeesterskring Fryslân te gast in Opsterland. Burgemeesters en partners bezochten onder andere het Polderhoofdkanaal, de tentoonstelling Tinco Lycklama: een Friese jonker in de Oriënt en Kunsthuis SYB.

 • Gemeente Opsterland beslist op bezwaar Vermilion Energy B.V

  27 juli 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Opsterland heeft de bezwaren van Vermilion Energy B.V. tegen de weigering van een vergunning voor een proefboring ongegrond verklaard. Dit betekent dat de weigering voor het uitvoeren van een proefboring op een perceel nabij De Ripen 19 in Nij Beets in stand blijft.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina