428 resultaten voor ‘’

 • Coronabesmetting gemeente Opsterland

  19 oktober 2020

  De gemeentesecretaris van de gemeente Opsterland is positief getest op het coronavirus. Zij heeft milde klachten en blijft thuis tot zij minimaal 48 uur klachtenvrij is. Collega’s en bezoekers van de gemeente hebben geen risico gelopen op besmetting en vallen daarom buiten het bron- en contactonderzoek. Dit geldt ook voor het college van B en W.

 • Stremming en verkeershinder in Ureterp

  16 oktober 2020

  Vanaf maandag 19 oktober worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Weibuorren in Ureterp.

 • Zonneplan Opsterland vastgesteld door de raad

  27 mei 2020

  Op 11 mei 2020 is het Zonneplan Opsterland definitief vastgesteld door de raad. Het beleidskader van zonneweides is hiermee vastgelegd.

 • Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes

  Het aantal coronabesmettingen stijgt fors en we moeten dit virus met z’n allen onder controle krijgen. Overal waar u binnenstapt in een ruimte die voor publiek toegankelijk is, bijvoorbeeld een winkel, gemeentehuis of sportschool, adviseren we u dringend een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

 • Klachten? Laat u testen!

  Iedereen met klachten zich laten testen op het coronavirus. Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar.

 • Landelijke maatregelen die nu gelden versus regionale maatregelen 

  Het aantal coronabesmettingen stijgt dusdanig hard dat het kabinet op 13 oktober heeft besloten tot strengere maatregelen om dit aantal omlaag te brengen. De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur. Na twee weken kijkt het kabinet opnieuw of de genomen maatregelen effect hebben.

 • Plusbus

  15 oktober 2020

  De Plusbus is een initiatief voor sociale en culturele uitstapjes. De Plusbus is voor inwoners van Opsterland van 60 jaar en ouder die minder goed van het openbaar vervoer gebruik kunnen maken en voor inwoners met een lichamelijke beperking.

 • Routekaart corona 13 oktober 2020

  Overzicht van de risiconiveaus en maatregelen COVID-19 (routekaart).

 • Routekaart - Risiconiveaus en maatregelen corona

  Overzicht van de risiconiveaus en maatregelen COVID-19 (routekaart).

 • Inzicht in de WOZ-waarde

  15 oktober 2020

  Vanaf 1 oktober 2016 heeft de gemeente de wettelijke verplichting om u inzicht in de WOZ-waarden van alle woningen te geven. De Landelijke Voorziening WOZ (LV WOZ) is het landelijke loket voor het inzien van WOZ-waarden. Het loket geeft u online inzicht in de WOZ-waarde van woningen in heel Nederland.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina